Veelgestelde vragen

Onze klantendienst staat tot uw beschikking op +32 78 48 07 62 (Lokaal tarief )
Maandag tot Vrijdag (behalve feestdagen) van 9 tot 17 uur.

Mijn Lilliputiens-account

Wat als ik me niet kan aanmelden op mijn Lilliputiens-account ?

Er zijn verschillende redenen waarom u zich moeilijk of niet op uw account kunt aanmelden:

  • Uw e-mailadres is verkeerd. Zorg ervoor dat u het e-mailadres invoert dat werd ingevoerd tijdens het aanmaken van uw Lilliputiens-account en controleer de exacte spelling ervan (respecteer de hoofdletters en kleine letters, leestekens, enz.).
  • Uw wachtwoord is verkeerd. Als u uw wachtwoord niet langer weet, kunt u het opnieuw instellen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten' onder het aanmeldingsformulier. Er wordt dan een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres dat aan het Lilliputiens-account is gekoppeld. Deze bevat een nieuw wachtwoord dat u kunt invoeren om zich aan te melden en kunt bijwerken via de rubriek 'Mijn persoonlijke informatie' van uw Lilliputiens-account.
  • U hebt geen account. Uw registratie is mogelijk niet gevalideerd op onze website. Maak uw account opnieuw aan en controleer of u een bevestigingsmail van uw registratie ontvangt.


Als u na het uitvoeren van deze controles nog problemen ondervindt, kunt u contact met ons opnemen via ons 'Andere aanvraag'-formulier.


Hoe wijzig ik mijn persoonsgegevens en nieuwsbriefvoorkeuren ?

U kunt uw persoonsgegevens op elk gewenst moment wijzigen in de rubriek 'Persoonlijke informatie' van uw account.

In deze rubriek kunt u het volgende aanpassen:

  • uw contactgegevens,
  • uw e-mail,
  • uw wachtwoord,
  • uw abonnementsvoorkeuren voor de nieuwsbrief.

Als u uw recht op toegang, rectificatie, bezwaar of wissen wilt uitoefenen, kunt u schrijven naar de functionaris voor gegevensbescherming van Lilliputiens door het formulier 'Persoonsgegevens' in te vullen of rechtstreeks een e-mail naar het volgende e-mailadres: dpo@juratoys.com te sturen.

Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens, raadpleegt u ons Privacybeleid.