Knuffeldoekje

De trouwe metgezel
De manen van Jack de leeuw zijn zo zacht! Alice vindt het geweldig en ziet zichzelf het ook dragen, ze kon het niet laten om er met haar handen doorheen te gaan. Deze koninklijke vacht is echter eigendom van de Beast King. Je kind heeft ook een knuffelige kleine vertrouweling nodig om te omarmen, zijn echte vriend, zijn knuffel. Ontdek ons ​​assortiment knuffels die uw kinderen zullen troosten en begeleiden tijdens hun groei en daarna.
Er zijn 10 producten
1 - 10 van 10 items tonen

De knuffel vormt, net als de duim of de fopspeen, de verbinding tussen de binnenwereld van de baby en de buitenwereld. Dit kind gaat erop uit om te ontmoeten wat er om hem heen is. Hij ontdekt dat het universum dat hij ontdekt vol verrassingen zit!

De knuffel of de fopspeen zijn vervangers die hem in staat stellen om psychologisch met de veranderingen om te gaan. Ze hebben de functie om de baby gerust te stellen. Het is om deze reden dat de meerderheid van de gedachten en activiteiten van het kind geconcentreerd zijn rond wat overgangsobjecten worden genoemd. Dankzij hen kan het kind zich tijdens het opgroeien gemakkelijker openstellen voor anderen.