Picknick en snack

Jammie!
Marius de neushoorn onderneemt een lange eendaagse oversteek van de savanne wanneer hij op bezoek gaat bij zijn vriend Pablo de toekan. Hij moet dan iets eten plannen, anders moet hij terug. Gelukkig dacht hij aan zijn picknicktas. Ontdek het assortiment picknicktassen van Lilliputiens zodat uw kind zijn maaltijd onder alle omstandigheden koel kan houden.
Er zijn 13 producten
1 - 13 van 13 items tonen

Onmisbaar voor schooluitstapjes of geïmproviseerde tussendoortjes

Zomer en winter, kinderen gaan op avontuur op school en daarbuiten. Het beste moment ? Die van de lunchpauze of tussendoortje natuurlijk! Om met een gerust hart op pad te gaan, hebben we picknicktassen en geïsoleerde rugzakken bedacht om de zeer gewaardeerde maaltijd in te vervoeren en op te bergen. Schuif de vers bereide lunchbox en de waterfles met de afbeelding van hun beste vriend erin. Kies een milieuvriendelijke picknicktas: Joe en Lena houden ook van en respecteren de natuur!

Blijf gehydrateerd om meer plezier te hebben!

Omdat het belangrijk is om de hele dag door water te drinken, biedt Lilliputiens roestvrijstalen waterflessen aan die speciaal zijn ontworpen om de kleintjes dagelijks te volgen. Het is altijd prettiger om gehydrateerd te blijven als je drankje bij de hand is en in een houder die zowel praktisch als mooi is! Een bidon voor kinderen om mee te nemen naar school, op reis, in de tuin... Kortom, overal bij je!