Handpoppenwashandjes

Was zoals de volwassenen
Walter had een hechte band met zijn kleinzoon Joe. In zijn herinneringen ziet hij zijn opa nog zijn gezicht wassen met zijn favoriete handschoen waarin hij een gezichtje had genaaid om hem mooie verhalen te vertellen. De collectie washandjes van Lilliputiens bestaat altijd uit twee washandjes, een voor de ouders en een voor het kind om van het badderen een echt moment van samenzijn te maken.
Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 items tonen

Een washandje van biologisch katoen voor in bad

Washandjes voor kinderen vormen de link tussen ouders en hun kind. Tijdens het baden kan de volwassene dan de handschoen pakken en zijn peuter wassen terwijl hij met zijn eigen handschoen op zijn maat speelt. Het is superleuk om te leren wassen terwijl je plezier hebt! Badtijd wordt dan een verwachte tijd in plaats van gevreesd om te spelen en te rusten tijdens het wassen.

Bij Lilliputiens worden washandjes geleverd in twee exemplaren, een klein exemplaar geschikt voor de hand van het kind en een groot exemplaar voor de ouder. Bovendien dienen deze milieuvriendelijke handschoenen ook als poppetjes, ze komen dan tot leven onder de gebaren van de ouder voordat de baby zelf de gebaren op zijn beurt reproduceert. Tijdens dit bevoorrechte moment van delen met de familie kan dan een veelheid aan verhalen worden verteld.