Ontwakend speelgoed

Maak de zintuigen zachtjes wakker
Anaïs de flamingo heeft zojuist haar mooie en grote familie uitgebreid onder de verbaasde ogen van haar vrienden door het leven te schenken aan drie kleine schatjes. De vrolijke Lilliputiens-bende zal deze baby's kunnen verwennen met een veelvoud aan speelgoed voor vroeg leren. Van kleurrijke rammelaars tot schattige knuffels, ontdek het aanbod van Lilliputiens peuterspeelgoed.
Er zijn 137 producten
1 - 24 van 137 items tonen

Vanaf de geboorte wordt je baby ondergedompeld in een nieuwe wereld waarin zijn zintuigen worden gewekt. Tijdens zijn eerste jaar zullen vroege leerspelletjes zijn sensitiviteit, motoriek en bewegingen stimuleren. Vanaf 3 maanden komt hij aan kracht, wordt nieuwsgierig, leert zijn knuffel kennen. Vanaf 6 maanden stopt hij bijtringen en rammelaars in zijn mond omdat zijn eerste quenottes verschijnen. Al dit speelgoed is zorgvuldig ontworpen door onze creatieve moeders, die zich bekommeren om de ontwikkeling maar ook om de veiligheid van elk kind.

Rammelaars, knuffels van Lilliputiens of knuffels van Lilliputiens... Bij Lilliputiens wordt de baby wakker dankzij zeer zachte knuffels en een verscheidenheid aan materialen. Dan komt de activiteitenmat zodat de baby vrij kan bewegen tijdens het spelen met de bogen boven hem. Zodra hij voorwerpen begint vast te pakken, is de rammelaar het ideale speelgoed voor jonge kinderen om plezier te hebben en nieuwe geluiden en texturen te ontdekken.