Activiteiten zacht speelgoed

Ontwikkel hun zintuigen
Toen Roodkapje nog een baby was, bracht ze haar dagen door met spelen met een klein knuffeldier waaraan haar grootmoeder een groot aantal gekleurde belletjes had gehangen. Op dat moment had ze haar eerste activiteitenknuffel. Ontdek alle knuffels van Lilliputiens activity en je baby zal versteld staan ​​van de kleurrijke tonen, de hoogwaardige texturen en de verschillende geluiden.
Er zijn 16 producten
1 - 16 van 16 items tonen

Kleuren en zachtheid, het ontwaken van de zintuigen, het zachte speelgoed van activiteiten laten de bloei en de opening naar de wereld van het kind toe door de geluiden en de texturen. Ze bestaan ​​voornamelijk uit belletjes, bijtringen, ritselend papier, spiegeltjes, zoveel elementen die bijdragen aan de ontwikkeling van baby's.

Activiteitsknuffels kunnen verwijzen naar geruststellend speelgoed, bronnen van knuffels, maar ze bieden peuters veel andere mogelijkheden om te ontdekken. Baby's van 6/12 maanden observeren dit soort speelgoed vaak heel zorgvuldig en bestuderen alle kenmerken ervan: hoofdje, ledematen, zakken, enz. Ze zijn erg alert op kleine verborgen elementen.