Activiteiten kubus

Wat een verrassingen!
Alice de vos staat bekend als sluw en een goede gamer. Toen ze jonger was, voordat ze zich tot gebak wendde, was Alice constant op zoek naar verrassingen en ontdekkingen. Op een dag gaf zijn moeder hem een ​​activiteitenkubus en zijn dagen werden erg druk. Ontdek de verschillende activiteitenkubussen van Lilliputiens en laat uw kind kennismaken met een omgeving die bol staat van kleine extra's.
Er zijn 7 producten
1 - 7 van 7 items tonen

Multifunctionele kubus voor baby's

Geef uw kind een speelgoed voor vroeg leren met een activiteit aan elke kant! Eerst observeert en ontdekt de baby de versieringen en personages die zijn stoffen kubus zo rijk aan ontdekkingen maken. Maar nu zijn er elementen in reliëf die de meest nieuwsgierigen zullen willen aanraken of trekken! De activiteitenkubussen van Lilliputiens zijn ontworpen om alle zintuigen van de kleintjes te prikkelen met een grote verscheidenheid aan materialen, kleuren... en geluiden!

Zoveel verrassingen met deze sonische stoffen kubus!

Als je kind groter wordt, ontdekt hij alle verrassingen die zijn activiteitenkubus te bieden heeft: gekleurde labels, verborgen spiegels, handvatten om aan te trekken... Wat gebeurt er? Bekijk dit activiteitenspeelgoed van dichtbij en ontdek een leuk verhaaltje om je kind te vertellen! Word verliefd op de unieke stijl van de kubus en smelt voor het innemende verhaal dat daar wordt geïllustreerd: prachtige momenten om te delen met je baby.