Ontdek de huidige aanbiedingen op de Lilliputiens e-shop

ONTVANG een Set van superberoepen

Van 1 oktober tot 31 december 2023, exclusief in de Lilliputiens e-shop, ontvang je vanaf 100€ aankoop exclusief verzendkosten gratis een Set van superberoepen*. 

* binnen de limiet van de beschikbare voorraad. Indien de voorraad is uitgeput, wordt dit product vervangen door een product van gelijkwaardige waarde. Deze aanbieding is automatisch en vereist geen code.

10% op producten ter waarde van €60 of meer

Ontvang op 6 december 2023, tot 23.59 uur, exclusief in de Lilliputiens e-shop, 10% korting* op elk product ter waarde van € 60 of meer met de code LILLIAVENT6. 

*exclusief verzendkosten.

SPETTERENDE AANBIEDING VAN DE MAAND

Ontvang een mini rammelaar

Van 21 november tot 28 november 2023, uitsluitend op de Lilliputiens-webshop, bij een aankoop vanaf 49 € exclusief verzendkosten, ontvangt u gratis een mini rammelaar Pablo met de code PABLO49*. 

*Zolang de voorraad strekt. Bij uitputting van de voorraad wordt dit product vervangen door een product van gelijke waarde.

SPETTERENDE AANBIEDING VAN DE MAAND

Ontvang een mini rammelaar

Van 9 december tot 16 december 2023, uitsluitend op de Lilliputiens-webshop, bij een aankoop vanaf 49 € exclusief verzendkosten, ontvangt u gratis een mini rammelaar Anaïs met de code ANAIS49*. 

*Zolang de voorraad strekt. Bij uitputting van de voorraad wordt dit product vervangen door een product van gelijke waarde.

HET PAASRAD

Win een dansend ei

Draai van 11 tot 24 maart 2024 exclusief in de e-shop van Lilliputiens aan het paaswiel. Misschien ben jij een van de 5 winnaars van de dag die een dansend ei wint. * 

* Competitieregels hier. Competitie alleen geldig op het vasteland van Frankrijk en België.

ALICE’S HETELUCHTBALLON

Win een minipersonage

Alice is weggevlogen! Van 12 april tot 10 mei 2024, exclusief in de e-shop van Lilliputiens, kun je Joe, Stella en Ignace helpen Alice te vinden. Hij staat verstopt op onze site tussen de producten! Kleine aanwijzing, ze houdt van reizen, ze is nomadisch! De luchtballon van Alice geeft je toegang tot een promotiecode die je tijdens je aankoop kunt invoeren: een mini Ignace-personage * wordt aan je winkelmandje toegevoegd. Deze code is geldig tot 31-08-2024.

* binnen de limiet van de beschikbare voorraad. Indien de voorraad is uitgeput, wordt dit product vervangen door een product van gelijkwaardige waarde.

Lilliputiens biedt momenteel geen speciale aanbiedingen. U kunt echter op de hoogte blijven van Lilliputiens nieuws door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Onze promoties

De promotieaanbiedingen van lilliputiens.com zijn geldig van 14/06/23 tot 31/12/24.

Kortingen gaande van -30% tot -50% op een selectie van producten. Alle promoties zijn hier beschikbaar.

Zolang de voorraad strekt.

Niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen.