Bad boek

Magisch en/of praktisch
Wat Alice de vos het liefste doet tijdens het baden, zijn de grote bellen die de zeep maakt als deze schuimt. Ze stelt zich voor dat ze het schuim splijt terwijl ze op volle snelheid zwemt! Joe van zijn kant zou zich liever op andere, meer... Originele manieren wassen? Om van badtijd een moment van delen en plezier te maken, geef je je kind een badboekje dat zowel magisch als leuk is!
Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 items tonen

Een magisch babybadboek

Voor de kleintjes vanaf 6 maanden hebben we schattige babybadfoto's bedacht. Ze zijn geschikt voor kleine handjes dankzij hun kleine formaat en hun flexibele neopreen materiaal. Vanaf 12 maanden zijn magische badboekjes een must: mooie verrassingen wachten je kleintje als de pagina's in contact komen met water! Met een badboekje vermaak je je baby in het water en help je hem zijn motoriek en fantasie te ontwikkelen.

Het praktische en vriendelijke badpaneel voor de allerkleinsten

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden bieden wij een speels en compleet badspeelgoed aan: het magische badpaneel. Vind Marius, Stella en Joe tijdens hun omzwervingen in bad! Dit activiteitspaneel, ontworpen voor het bad, is gemakkelijk te bevestigen aan de wanden van het bad of het aardewerk en onthult een groot aantal elementen die in contact komen met water. Het is rijkelijk geïllustreerd en laat de baby tijdens het wassen in een stimulerende wereld duiken. Het is een badspeeltje dat gebruikt kan worden als zoek-en-vindspel of als badboekje om grappige verhalen te bedenken.