Stoffen pop en accessoires

Speel met Rose en haar vrienden
Rose heeft behoefte aan genegenheid, aandacht... Kortom, een nieuwe vriend voor het leven! Een welwillende vriend die hem zal meenemen om de wijde wereld te ontdekken. Uitvinden, voorstellen, imiteren... Dankzij de poppen en de bijbehorende accessoires kan uw kind uw acties en gebaren opzuigen om op zijn beurt empathie te leren tonen en allerlei verhalen tot leven te brengen. Ontdek ons ​​assortiment poppen en accessoires en laat de fantasie van je peuter tot leven komen.
Er zijn 31 producten
1 - 24 van 31 items tonen

De pop maakt deel uit van de fantasie van het kind en wordt een echte speelpartner.In eerste instantie spelen de kleintjes met hun pop gebeurtenissen uit het dagelijks leven na. Later ontketenen ze hun creativiteit en verzinnen ze verhalen waarin hun pop een rol speelt. Door te spelen om volwassenen te imiteren, zal uw kind geleidelijk een band met zijn pop creëren die hem zal helpen empathie te ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau-idee voor een eerste verjaardag.

Accessoires voor poppen, of het nu gaat om kleding of wiegjes, zijn ontworpen om een ​​universum rond poppen te creëren. De accessoires nemen deel aan de toe-eigening van de pop door het kind en maken het zo mogelijk om deze te personaliseren om nog meer verhalen te vertellen.