Stoffen fotoalbum

Mooie herinneringen
De vrolijke Lilliputiens-bende is een echte familie voor Rosalie de koe.Een keer per jaar gaat ze naar de bergen omdat het gras daar groener is. Om haar vrienden altijd bij zich te hebben, vertrekt ze nooit zonder haar fotoalbum! Ontdek de collectie fotoalbums van Lilliputiens en uw kind zal zijn dierbaren altijd in zijn hart bewaren.
Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 items tonen

Een fotoboek is onmisbaar in het leven van een kind. Het is geschikt voor foto's van hem of zijn dierbaren en kan ze dus overal mee naartoe nemen. Bovendien zal je peuter als hij groot is graag door het stoffen fotoalbum bladeren om herinneringen op te halen of te ontdekken hoe hij en zijn dierbaren een paar jaar geleden waren.

Het eerste fotoalbum van de baby

Aanpasbaar met de foto van uw kind op de voorkant, het Lilliputiens fotoalbum kan tot 10 foto's bevatten. De dierbare herinneringen die het bevat, zullen goed worden beschermd! Geschikt vanaf de leeftijd van 9 maanden, u kunt dit eerste fotoalbum gebruiken om de eerste foto's van uw baby of zijn gezinsleden te vereeuwigen: ideaal om gezichten en namen te onthouden! Het is ook een geweldig cadeau-idee voor een verjaardag en de ideale plek om de herinneringen aan dit geweldige feest te bewaren.