Knuffeldier

Eindeloze knuffels
Toekan, neushoorn, vos, reekalf... De vrolijke bende Lilliputiens verenigt een veelheid aan soorten, elk met hun eigen bijzonderheden. Wees gerust, het maakt niet uit welke je kind kiest, ze zijn allemaal extreem zacht. Van de kleine, gemakkelijk hanteerbare knuffel tot de maxi knuffel om op uit te rusten, een alledaagse partner als decoratie voor de kinderkamer, ontdek ons ​​assortiment knuffels van Lilliputiens.
Er zijn 25 producten
1 - 24 van 25 items tonen

Een levensgezel, een vriend, een aanwezigheid voor uw kind, de knuffel ongeacht zijn grootte, kleur of vorm is het essentiële element van uw kind. Ze stelt hem gerust in zijn momenten van eenzaamheid. Zijn aanwezigheid voor het slapengaan stelt het kind in staat om de scheiding van zijn ouders beter te leven. De knuffel is een herkenningspunt en een bron van troost voor jonge en oude kinderen.

Een zacht stuk speelgoed heeft het voordeel dat het deelneemt aan de ontwikkeling van kinderen. Het heeft een grote educatieve waarde. Je hoeft alleen maar een kind in gesprek met dit speelgoed te verrassen om te begrijpen hoe deze twee karakters met elkaar verbonden zijn. Er ontstaat een hechte vriendschap en een oprechte relatie tussen hen. Deze metgezel is dan een middel tot ontwaken en imitatie.