Omkeerbaar boek

Eén verhaal, twee beginpunten
Wat gebeurt er als twee vrienden verschillende maar vergelijkbare avonturen beleven? En wanneer twee verhalen elkaar ontmoeten in hetzelfde boek? Ontdek het samen met Anaïs, Marius, Georges en Alice! In het omkeerbare kinderboek leren onze vrienden verschillende standpunten in te nemen en vooral van anderen te leren: geweldige verhalen om mee te beginnen... Tegen het einde?
Er zijn 6 producten
1 - 6 van 6 items tonen

Ik leer met een omkeerbaar boek

Deze kinderboeken zijn ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar en hebben een bijzonderheid: twee verhalen worden tegelijkertijd verteld, ze komen samen en laten onze helden zo van elkaar leren! Onze omkeerbare boeken drukken het verschil in standpunt en de tegenstellingen uit... En dat zijn er niet zo veel! Mooie lessen over zelfacceptatie, die stereotypen doorbreken en de perceptie van dingen op dagelijkse basis veranderen.

Een prikkelend verhaal

Met hun omkeerbare boek Lilliputiens ontwikkelen peuters hun woordenschat, gezichtsscherpte, fijne motoriek en verbeeldingskracht. Ze nodigen ook uit tot reflectie en discussie tijdens het lezen, wanneer onze dierbare vrienden bepaalde emoties doormaken of verschillende standpunten hebben. Voor kinderverhalen die rijk zijn aan leren!