kinderfauteuil en poef

voor de kamer van uw kind
De vrolijke Lilliputiens-bende is altijd de eerste die de hele dag plezier heeft en traint. Ze hebben absoluut een paar rustige momenten nodig om uit te rusten. Uw kind zal u willen imiteren en comfortabel zitten in zijn zachte meubels met de afbeelding van Joe, Marius of zijn andere lilliputtervrienden. Ontdek onze collectie fauteuils en poefs voor kinderen zodat uw kind kan lezen of rusten met geschikte meubels.
Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 items tonen

Zacht en comfortabel, fauteuils en poefs zijn onmisbare troeven voor de inrichting van een babykamer. Uw kind kan even rustig in zijn stoel zitten om te spelen of te lezen. Overdag of 's nachts is het het perfecte kindermeubel om een teder moment met je baby door te brengen.

Bij Lilliputiens is het parool altijd de zoektocht naar de "wow" geweest, onze fauteuils en poefs voor kinderen vormen daarop geen uitzondering. Elk heeft hoogwaardige details en kleine verrassingen die kinderen kunnen ontdekken, of het nu gaat om het spel met texturen of de veelheid aan decoratieve elementen.