Behendigheidsspel

Zin in een uitdaging?
Spring er maar in, Alice zonder training gaat staken, haar vrienden houden haar niet meer tegen en kunnen alleen maar onder de indruk raken van haar talent. Tenzij het Marius is, verstopt naast de kegels, die met zijn grote poten de grond laat trillen. Het kattenkwaad van Alice kent geen grenzen. Ontdek de verzameling behendigheidsspellen van Lilliputiens en zie hoe uw kinderen winnen zonder vals te spelen natuurlijk.
Er zijn 4 producten
1 - 4 van 4 items tonen

Behendigheid op het programma met behendigheidsspelletjes

Een leuk idee om de motoriek van de kleintjes te ontwikkelen: een schattig bowlingspelletje of een leuk werpspelletje! Het behendigheidsspel Lilliputiens is altijd leuk en kleurrijk, ideaal om uw kind te helpen zijn coördinatie en concentratie te ontwikkelen. Vanaf 18 maanden ontdekken baby's het spel in hun eigen tempo en maken ze elke dag vorderingen terwijl ze plezier hebben! Je kind een behendigheidsspel aanbieden is altijd een goed cadeau-idee voor een verjaardag. Wat een genot om je peuter vorderingen te zien maken terwijl hij het doel nadert!

Uitdaging alleen of met anderen

Zin in een uitdaging? Wie zal de hoogste score verslaan? Bied uw kind een jongleer- of bowlingactiviteit aan en beleef plezier met het hele gezin! Buiten of binnen op een regenachtige dag, een werpspel zal meerdere kinderen tegelijkertijd lang bezig houden. Dit is een kans om om de beurt te leren, maar vooral om recht te mikken! Geef een andere dimensie aan je behendigheidsspel door de punten te tellen of de karakters te benoemen die deel uitmaken van het spel: op jouw worpen!