school en vrije tijd

voor geweldige avonturen
Het leven van Stella en haar vrienden is net zo hectisch als dat van kinderen. Ontmoetingen, spelletjes en ontdekkingen accentueren hun vrije tijd, maar ook hun eerste schooljaren. Lilliputiens biedt dan de meest geschikte uitrusting voor hun school- en vakantie-avonturen... Stevige bretels voor Marius, een plekje in Joe's rugzak voor zijn toverstaf... en zijn snack natuurlijk. Ontdek de Lilliputiens School en Leisure-collectie. Spelletjes, picknicks of een dagje naar de kleuterschool, de vrolijke band is er altijd voor je kind met zijn kleurrijke tinten en uitgebreide ontwerpen.
Er zijn 62 producten
1 - 24 van 62 items tonen

Gaat uw kind weer naar het kinderdagverblijf of de kleuterschool?

Dit is een mooi moment waarvoor je gerustgesteld en goed voorbereid moet zijn! Met zijn Lilliputiens-rugzak heeft je kleintje een trouwe en zorgzame vriend die altijd dicht bij hem is. In zijn zachte rugzak stop je alle benodigdheden van je baby die goed uitgerust naar zijn dag vertrekt! Voor het back-to-schoolseizoen van kleine avonturiers, val nu voor een Lilliputiens schooltas: met hun A4- of A5-formaat zijn ze een concentraat van plezier en bruikbaarheid. Vind Joe, Marius, Alice en Stella in onze collectie Eco Friendly schooltassen!

Altijd klaar om te spelen of voor een tussendoortje

Buitenspellen en bordspellen behoren tot de favoriete bezigheden van kinderen! Inclusief gebak, voor de hebberigste. Voor momenten van delen en spelen binnen en buiten hebben onze ontwerpers aan alles gedacht: van het onmisbare schort tot taartvormen, inclusief race- en coördinatiespellen! En voor een schooluitje of een tussendoortje buiten, overweeg dan de broodtrommel en de bidon voor in de picknicktas van je kind.