Speelboekje

Kleurrijke illustraties
Jack de leeuw besteedt bijzondere aandacht aan het kennen van de naam van elk van de dieren die zijn savanne bewonen. De giraf, de toekan, de neushoorn, maar soms vergeet hij er een paar en dan verwijst hij naar zijn prentenboek. Ontdek het assortiment prentenboeken van Lilliputiens, of ze nu voor in bad, accordeon of niet zijn, uw kind zal samen met Jack en zijn vriendjes deelnemen aan de ontdekkingstocht.
Er zijn 10 producten
1 - 10 van 10 items tonen

De prentenboeken voor baby's zijn het eerste leerboek, ze laten de ontwikkeling van de woordenschat van baby's toe door te flirten met kleurrijke illustraties en zeer zachte stoffen. Pagina voor pagina ontdekt het kind de personages van de vrolijke Lilliputiens-bende en kan ze ze een voor een associëren met het dier waarmee ze overeenkomen.

Het werk van het prentenboek over het kind draait om observatie, begrip en memorisatie, maar dat is niet alles. Het verhoogt ook het bewustzijn van geschreven taal. De baby ontdekt dan dat er een verband bestaat tussen woorden en voorwerpen. Daarnaast is het prentenboek het perfecte boek om te kunnen experimenteren met de uitspraak van woorden. Ouders en kinderen kunnen dan samen spelen.