Nieuwe herfst-wintercollectie 2023

Onze wintercollectie 2023 voert je mee in een sprookjesachtige wereld waar Louis de wolf je met zachtheid omarmt, entertaint en stimuleert. Joe en Stella doen waar ze goed in zijn. Ze stimuleren de allerkleinsten om op ontdekking te gaan en begeleiden hen vervolgens bij het slapen gaan. Op hun zachte loopwagen nemen ze je mee op dolle avonturen. De poppen Léa, Liza of Louis zijn onweerstaanbaar en de schattige kerstelfjes popelen om de kerstmagie in de huiskamer te brengen.
SS-23-ontdek

Ik ontdek

Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw baby vanaf prille leeftijd: zachte, stimulerende, kleurrijke speeltjes met verrassende details, die uw baby uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Meer weten

SS-23-ontdek
SS-23-explore.png

Ik verken

De eerste stapjes zijn gezet… en baby’s wereld wordt steeds groter. Naast de zintuiglijke ontwikkeling komt er ruimte voor fantasie en imitatiespelen.

Meer weten

SS-23-explore.jpg
SS-23-grow.jpg

Ik word groot

Ik stap, ik spreek, ik ga verder op verkenning.

Meer weten

SS-23-grow
SS-23-once.png

Er was eens ...

Verken de betoverende wereld van verhaaltjes en verbeelding dankzij onze verrassende verzameling boekjes van karton of stof. Zie hoe uw kindje groeit en bloeit met deze ludieke, prachtig geïllustreerde boeken.

Meer weten

SS-23-once.jpg
FW22-bath.jpg

In bad !

Laat uw kindje ontdekken hoe plezierig het is om een badje te nemen met onze collectie Waterpret. Elk speeltje vertelt zijn eigen verhaal. Een collectie die de verbeelding prikkelt en alle zintuigen aanspreekt !

Meer weten

FW22-bath