Opbergen

voor de kamer van uw kind
Schiet op, de gasten komen binnenkort naar Stella's feest! Ze moet haar spullen netjes opbergen om ruimte vrij te maken op de dansvloer! Ontdek het opbergassortiment van Lilliputiens. De kleuren en vriendjes van de vrolijke Lilliputiens-bende zullen ervoor zorgen dat je kind gek wordt op opbergen.
Er zijn 6 producten
1 - 6 van 6 items tonen

Spelen is het plezier van elk kind, maar als het tijd is om alles wat is uitgepakt op te ruimen, gaat het erom dat het net zo leuk wordt. Maak van opruimen een spel om je kleintje te helpen zijn vermogen te ontwikkelen om zich te organiseren en te vinden waar alles thuishoort! Verzamelen, sorteren... Wie zei dat opruimen saai moest zijn? Maak ruimte vrij in de speelkamer of slaapkamer van je kind met leuke opbergers!

Richt de slaapkamer van uw kind slim in

Om een goed compromis te vinden tussen stijl en bruikbaarheid, biedt Lilliputiens u grote knuffeldieren Secret Organizers die de schatten van uw kind zullen koesteren. Kies voor een opbergbak of een mooie spaarpot die past bij het favoriete personage van je kleintje: het organiseren van hun spullen wordt kinderspel! Onze opbergartikelen voor de slaapkamer of speelkamer zijn geweldige cadeau-ideeën die door het hele gezin worden goedgekeurd.