Fantasie- en imitatiespel

Stel je een hele wereld voor
Op een mooie zomermiddag keek Stella uit het raam en zag haar moeder optreden. Vanaf dat moment wist ze dat het haar manier was om te doen zoals haar moeder en indruk te maken op haar publiek met fantastische choreografieën. Ontdek het assortiment fantasie- en imitatiespellen van Lilliputiens, zodat uw kinderen kunnen leren door te doen zoals de volwassenen.
Er zijn 73 producten
1 - 24 van 73 items tonen

Vanaf zijn eerste maanden zal uw kind alles willen imiteren wat u doet. Na verloop van tijd zal het een gewoonte of zelfs een echt spel voor hem worden. Fantasie- of imitatiespellen bevorderen het zelfstandig spelen maar ontwikkelen ook sociale vaardigheden. Spelen met hun leeftijdsgenoten of volwassenen verrijkt ook hun woordenschat en stelt hen in staat om te communiceren met de wereld om hen heen.

Van poppen tot mini-knuffeldieren, inclusief voertuigen en houten figuren, Lilliputiens plaatst de verbeelding van het kind centraal in zijn creaties. Het kleurrijke en grappige universum van de vrolijke Lilliputiens-bende biedt je kind de sleutels om goed te groeien.