Veelgestelde vragen

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Lilliputiens via ons contactformulier.
U ontvangt binnen 48 uur een antwoord.

Wat moet ik doen als mijn Lilliputiens-product defect is bij ontvangst ?


  • Als u dit product bij een van onze handelaars hebt gekocht, vragen wij u vriendelijk rechtstreeks contact met hen op te nemen. Zij zullen u helpen met de verdere te ondernemen stappen.

In overeenstemming met de wetgeving genieten onze producten van de wettelijke garantie van overeenstemming (bij een product dat niet zou voldoen aan het rechtmatig verwachte gebruik of de beschrijving van de verkoper, die binnen twee jaar na levering van het goed moet worden uitgeoefend) en de wettelijke garantie tegen verborgen gebreken (bij een product dat een verborgen defect zou bevatten, binnen twee jaar na ontdekking van het gebrek).

Deze garanties vallen onder de verantwoordelijkheid van de verkoper. In het geval dat het product in een winkel werd gekocht, moet de garantie worden uitgeoefend bij de verkoper, de winkel, op voorwaarde dat het product nog altijd onder de garantie valt. Naargelang het geval kan de verkoper een vervanging, terugbetaling of oplossing van de verkoop voorstellen. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om zijn/haar kassatickets te bewaren om van de garantie gebruik te kunnen maken.

  • In geval van een defect product of een kwaliteitsprobleem na een aankoop op onze website, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het 'Dienst na verkoop'-formulier zodat wij u in contact kunnen brengen met een adviseur die u in het proces zal bijstaan.

Er zal veel informatie worden gevraagd om het probleem beter in kaart te brengen en u zo snel mogelijk een adequate oplossing te bieden.
Zorg er aldus voor dat u het formulier met de grootste zorg invult, zodat we u snel een oplossing kunnen bieden.