Designer

Wie zijn wij?

Lilliputiens, een Belgisch merk van kwaliteitsspeelgoed en een vaste waarde sinds meer dan 25 jaar, dompelt je onder in een wereld van magie en verwondering. De ondeugende, sprankelende creaties toveren een glimlach op de gezichten van jong en oud en stimuleren de ontwikkeling van kinderen op een speelse manier.

In 2020, voegde Lilliputiens zich bij de merken Janod en Kaloo binnen het Franse bedrijf Juratoys. In oktober 2022 werd Juratoys op zijn beurt deel van de groep Maped, wereldleider in schoolaccessoires. Samen delen we dezelfde waarden zoals kwalitatief leven en groeien, maatschappij en milieu, om van de wereld een betere plek te maken voor kinderen om in op te groeien.

 

Wil je werken bij een dynamisch bedrijf met gemotiveerde collega's? Wil je je talenten ontwikkelen en deel uitmaken van dit mooie verhaal?

 

Ter versterking van het creatieve team is Lilliputiens op zoek naar een :

Designer

 

Jouw missie: bedenken, creëren, illustreren en ontwikkelen van concepten voor spellen en speelgoed volgens de waarden en normen van het merk. Samen met het team bouwen aan een coherente en fantasierijke collectie.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden:

 

·       Je bent geïnteresseerd in trends in de wereld van jonge kinderen en mode in het algemeen.

·       Je bedenkt ideeën, concepten en innovatieve materialen voor nieuwe collecties, rekening houdend met een basis briefing.

·       Je werkt nauw samen met de Product Manager en de Brand Marketeer. Je verrijkt je project door ideeën uit te wisselen met je collega’s en komt zo tot coherente collecties.

·       Je volgt alle aanpassingsfasen om tot het eindproduct te komen, rekening houdend met prijszetting en de vereiste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

 

 

Naar welk profiel zijn we op zoek?

 

·       Je hebt een diploma in Illustratie of Product Design en je hebt minstens 3 jaar ervaring met ontwerpen in de wereld van de vroege kinderjaren of in een vergelijkbare sector.

 

·       Je hebt een zeer goede kennis van Adobe tools (Illustrator & InDesign). Je werkt op een Mac (Apple).

 

·       Een basiskennis Engels is een must.

 

·       Je creativiteit kent geen grenzen, dankzij je wil om te leren en te ontdekken. Je bent positief en vindingrijk.

 

·       Je hebt doorzettingsvermogen en bent in staat om projecten op lange termijn aan te pakken.

 

·       Je bent een teamspeler. Je communiceert met je collega's op een constructieve en aangename manier.

 

·       Kennis van ecodesign & LVA van afgewerkte textielproducten en een goed begrip van het productontwikkelingsproces zijn pluspunten.

 

·       Je bent geïnteresseerd in de wereld van de vroege kinderjaren. Een gevoel voor mode en trends is een pluspunt.

 

 

Wat bieden we aan?

 

We bieden je een fulltime baan in een stabiel bedrijf met een familiale sfeer. Je werk is afwisselend en je komt in een team met vriendelijke, dynamische en gemotiveerde collega's. We bieden een vast contract en een salarispakket in overeenstemming met je kwalificaties. Onze kantoren bevinden zich in de industriezone van Saintes (Tubeke), tussen Edingen Halle.

 

 

Wat is onze rekruteringsprocedure?

Als je wilt solliciteren, stuur dan uiterlijk 4 februari je CV en motivatiebrief ter attentie van Marie-Laure Thomas naar info@lilliputiens.be.