Veelgestelde vragen

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Lilliputiens via ons contactformulier.
U ontvangt binnen 48 uur een antwoord.

Wij vertellen u alles over Lilliputiens

Is Lilliputiens-speelgoed evolutief?

Al het Lilliputiens-speelgoed heeft dit kleine extraatje: ze prikkelen, verbazen en wekken de nieuwsgierigheid op. Ze stimuleren creativiteit, fijne motoriek, rollenspellen... Ze moedigen namelijk de kleinsten aan om hun wereld te ontdekken door al spelenderwijs te leren.

Bovendien 'groeien' ze op dezelfde snelheid als de wereld van uw kind. Wat op het eerste gezicht slechts een eenvoudige bal leek, blijkt later een sprookjesfiguur te zijn die zelfs geluid maakt. Een boekje dat slechts een knuffel is voor de allerkleinsten, wordt dankzij de prachtige kleurrijke dieren een echte ontdekkingsreis. Lilliputiens-speelgoed stelt elk kind aldus in staat om plezier te beleven, te leren en zich in hun eigen tempo verder te ontwikkelen. Er zal altijd iets nieuws te ontdekken vallen!


Wordt er alleen speelgoed gemaakt bij Lilliputiens ?

Lilliputiens is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het maken van stoffen speelgoed voor jonge kinderen. Ons assortiment is echter in de loop der jaren sterk uitgebreid en omvat momenteel een volledige bagagecollectie met leuke schooltassen, rugzakken, pennenzakken, toilettassen, enz. voor de kleintjes!

Wilt u de kamer van uw kleintje omtoveren in een prachtige wereld? Lilliputiens biedt tevens een gamma aan babyartikelen en decoratieve artikelen, zodat uw kind tijdens het opgroeien samen met zijn/haar vriendjes kan genieten. U vindt er opbergmanden, poefs, letters en vele andere decoratieve objecten!

We hebben ook ons Little Chef-assortiment voor beginnende kleine chef-koks. Wij bieden receptenboeken en gebruiksvoorwerpen geschikt voor peuters vanaf 4 jaar.


Hoe onderhoud ik het Lilliputiens-speelgoed ?

Het merendeel van ons speelgoed is machinewasbaar op 30° en een lage centrifugesnelheid. Voor de beste reinigingsprestaties is het raadzaam om het speelgoed voor het wassen in een kussensloop te stoppen. Zo voorkomt u dat de losse elementen vast komen te zitten in de machine en beschermt u uw Lilliputiens-speelgoed volledig.

Voor een deel van het speelgoed mag alleen de buitenkant worden schoongemaakt. Soms is het noodzakelijk om het geluidselement van een speelgoed te verwijderen voordat u het wast.

Gouden regel: individuele wasinstructies zijn weergegeven op de verpakking en het etiket van het speelgoed. Lees ze zorgvuldig door voordat u het speelgoed wast.


Waar kan ik Lilliputiens-speelgoed vinden ?

U kunt de lijst met partners van Lilliputiens op deze website raadplegen, in de rubriek 'Waar kunt u ons vinden'. Deze verkooppunten bezitten het grootste deel van onze collecties en kunnen, indien nodig, het speelgoed van uw keuze bestellen in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook veel online verkooppunten beschikbaar.