Nieuwe collectie herfst-winter 2020

Voor de wintercollectie 2020 vond ons creatief team zijn inspiratie o.a. op de boerderij. Zo ontstonden Rosalie de koe en Ignace de ezel met hun grappige snoet en trendy kleuren en werd de boerderij gerenoveerd. Ook sterkhouders Anaïs, Marius en Georges staan klaar om de kleintjes te vermaken met slim bedachte activiteitenspeeltjes.

De « groteren » werden uiteraard niet vergeten. Onder de kerstboom vinden ze een nieuw voertuig of pop. De verrassende poefs met hippe motieven, opbergmanden en spaarpotten worden een must in de kinderkamer.

Lilliputiens ontwerpt met een hart voor kinderen en de planeet. Met trots kunnen we stellen dat onze speeltjes vanaf heden enkel nog een gerecycleerde stuffing hebben en dat ecologische stoff en hun intrede doen in onze collecties.

Bedacht om klein en groot te vermaken, is elk Lilliputiens-ontwerp een bron van ontdekking.

Voor de wintercollectie 2020 vond ons creatief team zijn inspiratie o.a. op de boerderij. De « groteren » werden uiteraard niet vergeten. Lilliputiens ontwerpt met een hart voor kinderen en de planeet. Bedacht om klein en groot te vermaken, is elk Lilliputiens-ontwerp een bron van ontdekking.

FW20-discover.jpg

Ik ontdek

Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw baby vanaf prille leeftijd: zachte, stimulerende, kleurrijke speeltjes met verrassende details, die uw baby uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Meer weten

FW20-discover
FW-20-explore.png

Ik verken

De eerste stapjes zijn gezet… en baby’s wereld wordt steeds groter. Naast de zintuiglijke ontwikkeling komt er ruimte voor fantasie en imitatiespelen.

Meer weten

FW-20-explore.jpg
FW20-grow.jpg

Ik word groot

Ik stap, ik spreek, ik ga verder op verkenning. Stimuleer de verbeelding van uw kleintjes met initiatiepanelen en de eerste gezelschapsspelletjes. Elk spel reikt 2 à 3 nieuwe kennisdomeinen aan.

Meer weten

FW20-grow
FW-20-once.png

Er was eens ...

Verken de betoverende wereld van verhaaltjes en verbeelding dankzij onze verrassende verzameling boekjes van karton of stof. Zie hoe uw kindje groeit en bloeit met deze ludieke, prachtig geïllustreerde boeken.

Meer weten

FW-20-once.jpg
FW20-bath.jpg

In bad !

Laat uw kindje ontdekken hoe plezierig het is om een badje te nemen met onze collectie Waterpret. Elk speeltje vertelt zijn eigen verhaal. Een collectie die de verbeelding prikkelt en alle zintuigen aanspreekt !

Meer weten

FW20-bath
FW-20-deco.png

Leuk voor de kinderkamer !

Enkele kleurrijke toetsen om de kamer van uw kleintje te personaliseren.

Meer weten

FW-20-deco.jpg