Nieuwe lentecollectie 2023

Meer verrassingen, meer verbeelding, meer creativiteit… onze lentecollectie 2023 zit boordevol slimmigheidjes en extra’s die steeds opnieuw verrassen en zorgen voor veel plezier. Stella en Joe, de 2 hartendiefjes van de collectie dagen de allerkleinsten uit om te ontdekken en te verkennen. Joe toont bovendien zijn toverkunsten en dompelt je onder in een wereld waar realiteit en fantasie hand in hand gaan. Ignace, het ezeltje, zet dan weer oortjes, handjes en brein aan het werk.Kortom, een collectie waar je helemaal vrolijk van wordt en kinderen aantrekt, stimuleert en bezighoudt.
SS-23-ontdek

Ik ontdek

Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw baby vanaf prille leeftijd: zachte, stimulerende, kleurrijke speeltjes met verrassende details, die uw baby uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Meer weten

SS-23-ontdek
SS-23-explore.png

Ik verken

De eerste stapjes zijn gezet… en baby’s wereld wordt steeds groter. Naast de zintuiglijke ontwikkeling komt er ruimte voor fantasie en imitatiespelen.

Meer weten

SS-23-explore.jpg
SS-23-grow.jpg

Ik word groot

Ik stap, ik spreek, ik ga verder op verkenning.

Meer weten

SS-23-grow
SS-23-once.png

Er was eens ...

Verken de betoverende wereld van verhaaltjes en verbeelding dankzij onze verrassende verzameling boekjes van karton of stof. Zie hoe uw kindje groeit en bloeit met deze ludieke, prachtig geïllustreerde boeken.

Meer weten

SS-23-once.jpg