Nieuwe lente-zomer 2022 collectie

De nieuwe collectie lente-zomer 22 laat kinderen al spelend groeien. De nieuwe, oogstrelende ontwerpen gemaakt van hout, textiel en andere tactiele materialen prikkelen de zintuigen, fijne motoriek en verbeelding van het kind terwijl hij speelt. De ontwerpen zijn vrolijk, kleurrijk, tot in detail uitgewerkt en combineren fun met ontwikkelingselementen. Precies wat kinderen aantrekt, stimuleert en bezighoudt. Voor de allerkleinsten werd bovendien een zacht en vrolijk ecofriendly gamma ontworpen op basis van organisch katoen. Ontdek het allemaal hier.

Duik in de fantasierijke en wonderlijke wereld van Lilliputiens, de Belgische ontwerper van kwaliteitsvol speelgoed. De betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen zij een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

SS22-ontdek

Ik ontdek

Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw baby vanaf prille leeftijd: zachte, stimulerende, kleurrijke speeltjes met verrassende details, die uw baby uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Meer weten

SS22-ontdek
SS-22-explore.png

Ik verken

De eerste stapjes zijn gezet… en baby’s wereld wordt steeds groter. Naast de zintuiglijke ontwikkeling komt er ruimte voor fantasie en imitatiespelen.

Meer weten

SS-22-explore.jpg
SS22-grow.jpg

Ik word groot

Ik stap, ik spreek, ik ga verder op verkenning. Stimuleer de verbeelding van uw kleintjes met initiatiepanelen en de eerste gezelschapsspelletjes. Elk spel reikt 2 à 3 nieuwe kennisdomeinen aan.

Meer weten

SS22-grow
SS-22-once.png

Er was eens ...

Verken de betoverende wereld van verhaaltjes en verbeelding dankzij onze verrassende verzameling boekjes van karton of stof. Zie hoe uw kindje groeit en bloeit met deze ludieke, prachtig geïllustreerde boeken.

Meer weten

SS-22-once.jpg
SS22-bath.jpg

In bad !

Laat uw kindje ontdekken hoe plezierig het is om een badje te nemen met onze collectie Waterpret. Elk speeltje vertelt zijn eigen verhaal. Een collectie die de verbeelding prikkelt en alle zintuigen aanspreekt !

Meer weten

SS22-bath
SS-22-deco.png

Leuk voor de kinderkamer !

Enkele kleurrijke toetsen om de kamer van uw kleintje te personaliseren.

Meer weten

SS-22-deco.jpg