Nieuwe Herfst-winter 2022 collectie

Het nieuwe speelgoed van Lilliputiens is rechtstreeks verbonden met de speel- en leerbehoefte van kinderen en de verschillende fases die het kind doorloopt. Het biedt de allermooiste ontwerpen om vanaf de geboorte tot ver in de kleutertijd plezier aan te beleven.
FW22-ontdek

Ik ontdek

Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw baby vanaf prille leeftijd: zachte, stimulerende, kleurrijke speeltjes met verrassende details, die uw baby uitnodigen om op ontdekking te gaan.

Meer weten

FW22-ontdek
FW-22-explore.png

Ik verken

De eerste stapjes zijn gezet… en baby’s wereld wordt steeds groter. Naast de zintuiglijke ontwikkeling komt er ruimte voor fantasie en imitatiespelen.

Meer weten

FW-22-explore.jpg
FW22-grow.jpg

Ik word groot

Ik stap, ik spreek, ik ga verder op verkenning. Stimuleer de verbeelding van uw kleintjes met initiatiepanelen en de eerste gezelschapsspelletjes. Elk spel reikt 2 à 3 nieuwe kennisdomeinen aan.

Meer weten

FW22-grow
FW-22-once.png

Er was eens ...

Verken de betoverende wereld van verhaaltjes en verbeelding dankzij onze verrassende verzameling boekjes van karton of stof. Zie hoe uw kindje groeit en bloeit met deze ludieke, prachtig geïllustreerde boeken.

Meer weten

FW-22-once.jpg
FW22-bath.jpg

In bad !

Laat uw kindje ontdekken hoe plezierig het is om een badje te nemen met onze collectie Waterpret. Elk speeltje vertelt zijn eigen verhaal. Een collectie die de verbeelding prikkelt en alle zintuigen aanspreekt !

Meer weten

FW22-bath