Little Chef - Lilliputiens

Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

Cooking together with Lilliputiens

A new collection of kitchen tools

Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar ouders heel wat tijd doorbrengen. En waarom niet, ook met de kinderen ? Het werk van grote en kleine handjes samen zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat.

Keukenschort, klopper, lepel, eierscheider, bakvorm… alles is er om van elk dessert een succes te maken en je naasten te verwennen met de lekkerste zoetigheden. Met mama of papa als hulpkok, wordt het bakken van heerlijke desserts en vier-uurtjes zo een kinderspel.

MET LITTLE CHEF IS BAKKEN EEN KINDERSPEL !

Mijn eerste bakboek

Word een echte chef-banketbakker dankzij dit boek. Daarin vind je twaalf lekkere recepten die door je Lilliputiens-vrienden werden bedacht. En voor vier desserts krijgen ze assistentie van de beroemde Michel & Augustin ! Cheesecake, rijstpap, crumble of chocoladetaart zullen voor jou geen geheimen meer hebben !

Keukenschort en koksmuts Georges of Alice

Trek je schort aan en zet je koksmuts op. Ziezo, nu ben je een echte leerling-banketbakker, klaar om een hele resem zoete lekkernijen te bereiden.

Klopper César

Gebruik je klopper met César erop om je eitjes te kloppen en je deeg te mengen.

Lepel Alice

Gebruik de siliconen spatel met Alice erop om al je bereidingen te roeren.

Ophélie eierscheider

Met Ophélie is eigeel en eiwit splitsen echt kinderspel ! Je lievelingskip weet er wel weg mee, met die eieren !

César bakmat

Maak je cookies en andere zandkoekjes op dit leuk versierde siliconen matje en steek het dan in de oven met je gerechtjes: mjammie, en nu proeven !

Kleine bakvormpjes

Ontvorm je gebakjes. Je drie vrienden César, Georges en Alice hebben een verrassing voor jou: als bij toverslag verschijnen ze op je taartjes !

César bakvorm

Maak een taart van César dankzij deze taartvorm met zijn lieve snoetje !

Stempels voor zandkoekjes

Versier je zandkoekjes met de heerlijke snoet van Georges, Louise, César of Alice !

Bak- en ijsblokjesvorm

Vul de mond van César met water, zet hem in de diepvriezer en ons gulzige beertje kan wel tien bevroren visjes op !

Papieren servietten

Je genodigden zullen je leuke papieren servietten met de afbeelding van je vrienden Georges en Alice fantastisch vinden.