Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration

Collectie herfst - winter 2018

Horen, zien, voelen, … alle zintuigen komen aan bod in de herfst-wintercollectie 2018 van Lilliputiens. Een reeks nieuwe, kleurrijke en interactieve boeken sleept de kindjes mee in verhalen waarin emotie en empathie centraal staan en waarin handige vingertjes flink aan het werk kunnen. Prille kleuters ontdekken dankzij ludieke stoffen panelen alles over de seizoenen, dagen en uren of ze leren al spelend tot 10 tellen. Kortom, een collectie met slim bedachte speeltjes, die kindjes en ouders lange tijd zullen boeien.

1Hallo, lief klein babietje

Om je kleintje te verwelkomen en de eerste kennismakingen met de grote wereld in alle zachtheid en comfort te laten verlopen, hebben wij onze nieuwe collectie in een extra zacht kleedje gestoken.

Marius

Marius, schattenbewaarder

Anatole

Anatole rolt zich op

2Op verkenning met de handjes

De dutjes worden steeds korter, de nieuwsgierigheid groeit en kleine handjes gaan steeds meer grijpen naar al wat ze vast krijgen. De texturen, geluidjes en activiteiten van de Lilliputiens-speeltjes stimuleren je baby om stap voor stap verder op ontdekking te gaan.

Jack

Jack, de muzikale rol

Chaperon rouge

Roodkapje, kiekeboe-huisje

3De wereld wordt steeds groter…

De eerste stapjes zijn gezet, en zo wordt de wereld van jouw kleintje steeds groter, met nieuwe uitdagingen. Verbeelding en rollenspel komen steeds meer aan bod in zijn spel. Puzzels en cijfers beginnen de aandacht te trekken.

Arche Noé

Mijn eerste ark van Noah

Puzzle

Mijn eerste puzzel

4Boeken met een extraatje…

Voorlezen aan je kindje? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is niet alleen goed voor de waarneming maar stimuleert ook de spraakontwikkeling van je kindje. De Lilliputiensboeken zetten tevens de fijne motoriek aan het werk. En het is vooral een leuk momentje van jullie samen.

Livre

Doeboek: de wolf en de 7 geitjes.

Livre

Omkeerbaar boek: Nicolas stapt met het verkeerde been uit bed.