Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration

Hallo, lief klein babietje

Marius

Marius, schattenbewaarder

Marius, de neushoorn, een reuzegrote en o zo zachte vriend, die je kleintje heel lang zal vergezellen en in zijn muil al z'n schatten bewaart.

79,99€ Meer weten…
Anatole

Anatole rolt zich op

Anatole, de lieve en aaibare krokodil, beschermt je kleintje in de babybox en staat altijd klaar voor een spelletje.

64,99€ Meer weten…
Anais

Anaïs, lichtvanger

Anaïs is niet alleen een elegante flamingo die de kinderkamer opvrolijkt, maar ze is ook een echte lichtvanger - tot grote verwondering van kleine oogjes.

24,99€ Meer weten…
Chaperon rouge

Roodkapje onderweg

Dit handige speeltje kan gemakkelijk vastgemaakt worden aan verschillende dragers: autozitje, buggy, relax… Geboeid door de kleuren, het spiegeltje en de verschillende texturen en geluiden vliegt de tijd voorbij!

24,99€ Meer weten…
Ontdek meer…

Op verkenning met de handjes

Jack

Jack, de muzikale rol

Jack de leeuw ontwikkelt de fijne motoriek en het gehoor van je kindje. Elk kleurrijke stukje van Jacks lichaam maakt een ander geluid en is versierd met verschillende kleuren en motieven. Hij kan gemakkelijk samengesteld worden. 4 rammelaars in 1! Het perfecte speeltje om je baby te vermaken!

34,99€ Meer weten…
Marius

Marius, piramide

Marius heeft allerlei geheime plekjes die stuk voor stuk zorgen voor leuke verrasingen: rammelaartjes, grappige geluiden, vormpjes die in elkaar gezet moeten worden… Een speeltje dat zorgt voor eindeloze pret maar ook op een lieve manier de psychomotorische vaardigheden van je kleintje stimuleert.

39,99€ Meer weten…
Zia

Zia, dansende giraf-rammelaar

Zia, het dansende girafje met de rammelaar op haar buik, haar talrijke ringen en haar trillende poot laat je kleintje lachen .

24,99€ Meer weten…
Chaperon rouge

Roodkapje "Kiekeboe"

Het huisje van Roodkapje verbergt meer dan 1 verrassing. Durf jij kijken wie zich in het huisje verstopt?

39,99€ Meer weten…
Alice

Alice, verstoppertje

Kiekeboe ! Alice het vosje komt vanuit het struikgewas tevoorschijn. Ze is op zoek naar haar 3 kleintjes. Met deze handpop en 3 vingerpopjes verzin je samen met je kindje eindeloos verhalen, van een eenvoudig kiekeboe spelletje tot dolle avonturen. Wanneer de vingerpopjes uitgespeeld zijn, kruipen ze lekker knus in hun nestje, herkenbaar dankzij de motiefjes of kleuren. Fijne motoriek, associatie en verbeelding komen hier uitgebreid aan bod.

39,99€ Meer weten…
Ontdek meer…

De wereld wordt steeds groter…

Arche noé

Mijn eerste ark van Noah

Ideaal voor kleine avonturiers. De diertjes in en rond de ark van Noah een plaatsje geven en dolle avonturen verzinnen zorgt voor de nodige pret.

69,99€ Meer weten…
Puzzle

Mijn eerste puzzel

Rond het thema van de emoties of het weer. 4 puzzels rond eenzelfde thema, verpakt in een zakje. Handig om mee te nemen op restaurant of bij een doktersbezoekje.

12€ Meer weten…
Panneau

Ik leer tellen - telpaneel

Met dit ludieke wandpaneel leert jouw kindje al spelend en op zijn eigen ritme tellen tot 10.

44,99€ Meer weten…
Ontdek meer…

Boeken met een extraatje…

Jack

Boek Jack brult

Een interactief boek met een vingerpopje om het verhaal nog levendiger maken! Doorheen het verhaal leert je kindje dat je op verschillende manieren op een situatie kunt reageren en leert het verschillende emoties benoemen. Beleef samen met je kindje zalige momenten in het gezelschap van dit kleurrijke boek, boordevol grappige figuurtjes.

19,99€ Meer weten…
Livre

Doeboek: de wolf en de 7 geitjes.

Kindjes houden van verhalen, vooral als ze daar zelf een actieve rol in kunnen spelen. In dit interactieve boek helpt je kindje mama-geit om haar kindjes terug te vinden. Allerlei luikjes moeten open en weer dichtgemaakt worden op verschillende manieren. Ideaal om de motorische vaardigheden te ontwikkelen en de verschillende hechtingssystemen onder de knie te krijgen! En bovendien kan dit boek gemakkelijk mee op stap, dankzij de handgrepen.

39,99€ Meer weten…
Livres

Omkeerbaar boek: Nicolas stapt met het verkeerde been uit bed.

Een prachtig geïllustreerd boekje waarin twee personages op tegengestelde wijze omgaan met een aantal gebeurtenissen. Nicolas de wolf is met het verkeerde been uit bed gestapt terwijl Sasha, het kleine meisje, heel vrolijk aan haar dag begint. Een leuke manier om jouw kindje het verschil te tonen tussen een positieve en een negatieve manier om met de dingen om te gaan.

6,99€ Meer weten…
Ontdek meer…