Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

De gezelligste periode van het jaar is weer in zicht. Kijk jij ook zo uit naar de eindejaarsfeesten ?

Niets is mooier en intenser dan het moment waarop de oogjes van uw kleintjes twinkelen van plezier en verwondering. Hieronder enkele Lilliputiens nieuwigheden die niet mogen ontbreken onder de kerstboom.

Branche sapin Branche sapin Branche sapin Branche sapin Branche sapin Branche sapin Branche sapin Branche sapin

Voor de hele kleintjes in volle ontdekkingsfase :

 • Set 4 bos vormpjes

  Vier lieve, zachte figuurtjes in diverse vormen, kleuren en materialen om kleintjes te verwennen met leuke ontdekkingen en verrassingen.

  ontdek
 • en zodra ze mooi recht zitten, staan Anaïs en César hen bij in de ontwikkeling van hun fijne motoriek.

 • Anaïs en haar baby's

  Anaïs de flamingo heeft drie baby's die duidelijk van elkaar verschillen en je kindje elk op hun eigen manier verrassen. Een bijtring, een rammelaar, een spiegeltje en een vrolijk geluidje... baby wordt er helemaal blij van.

  ontdek
 • César handpopje

  Cesar, de lieve beer, is je leuke verrassing voor onderweg. Het past precies in je jaszak of tas en brengt je kindje al snel aan het lachen.

  ontdek
 • Kan je kindje stappen, dan is hij weer aan nieuwe uitdagingen toe. Niets leuker dan een kegelspel om binnen te spelen en de motoriek te verfijnen : pret voor het hele gezin.

 • Jungle kegelspel

  Een pittig kegelspel waar de kleintjes dol op zijn. De kegels zijn kleurrijke, zachte figuurtjes en in de bal bevindt zich een rammelaar die voor nog meer plezier zorgt.

  ontdek
 • Wanneer kindjes beginnen vertellen, zijn ze toe aan spelletjes die de verbeelding prikkelen. Volgens hun affiniteiten : de boerderij, het huisje van roodkapje, de hut van Georges.

  De junglehut van Georges

  Stimuleer de verbeelding van je kind met deze leuke junglehut, waarin Georges de maki en zijn vriendjes wonen.

  ontdek
 • Voor gezellige, knusse momenten is er niets beter dan een goed boek, luisteren naar een verhaal waar je ook aan kan deelnemen. Boek "De wolf en de 3 biggetjes", Boek "de knuffels van César", Boek "Slaap zacht konijntje".

  Boek "De wolf en de 3 biggetjes."

  Dit originele stoffen boek vertelt op een speelse manier het verhaal van de drie biggetjes. Help de biggetjes om hun huis te bouwen en aan de wolf te ontsnappen ... Beleef het hele avontuur doorheen de leuke en verrassende activiteiten!

  ontdek
 • Voor de schoolgaande kindjes, Mystery Crock, en Jungle Race – de eerste ludieke en slim bedachte gezelschapsspelletjes.

  Jungle Race

  Een magisch, levensgroot gezelschapsspel waarin de kindjes zelf een rol spelen. Dit veelzijdige en interactieve spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, door groot en klein.

  ontdek
 • Voor heerlijke momenten samen in de keuken.

  Little Chef

  Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar ouders heel wat tijd doorbrengen. En waarom niet, ook met de kinderen ? Het werk van grote en kleine handjes samen zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat.

  ontdek