Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

Collectie herfst – winter 2017

Verken de wereld van Lilliputiens in het gezelschap van Georges de maki, dat u de betoverende herfst- en wintercollectie 2017 laat ontdekken. Het grappige aapje neemt u mee naar de jungle en laat u kennismaken met deze collectie die even origineel, avontuurlijk en ondeugend is als Georges zelf! Elk speeltje werd zorgvuldig ontworpen om uw kindje te vermaken met leuke en leerrijke activiteiten en wordt zo een bron van nieuwe ontdekkingen en plezier. Dankzij de levendige kleuren, kwaliteitsvolle materialen en prachtige illustraties zorgt “Georges in de jungle” voor onweerstaanbare, originele geschenken voor uw schatjes.

feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration
Bebe Anaïs
Peluche Anais

Anaïs en haar baby's

Anaïs de flamingo heeft drie baby's die duidelijk van elkaar verschillen en je kindje elk op hun eigen manier verrassen. Een bijtring, een rammelaar, een spiegeltje en een vrolijk geluidje... baby wordt er helemaal blij van.

Bebe Anaïs
Jungle Hut

Junglehut

Stimuleer de verbeelding van je kind met deze leuke junglehut, waarin Georges de maki en zijn vriendjes wonen.

Bebe Anaïs
Cube totem

Set van 6 totemblokken

Zes prachtig versierde kubussen vertellen zes verschillende verhaaltjes. Dit leuke en veelzijdige speeltje ontwikkelt de motoriek en de verbeelding van je kindje.

Bebe Anaïs
Jeu de quilles

Jungle kegelspel

Een pittig kegelspel waar de kleintjes dol op zijn. De kegels zijn kleurrijke, zachte figuurtjes en in de bal bevindt zich een rammelaar die voor nog meer plezier zorgt.

Bebe Anaïs
Marionette César

César handpopje / Alice handpopje

Cesar, de lieve beer, is je leuke verrassing voor onderweg. Het past precies in je jaszak of tas en brengt je kindje al snel aan het lachen.

Bebe Anaïs
Formes forêt

Set 4 bos vormpjes

Vier lieve, zachte figuurtjes in diverse vormen, kleuren en materialen om kleintjes te verwennen met leuke ontdekkingen en verrassingen.

Bebe Anaïs
Livre

Georges heeft kriebels

Een prachtig geïllustreerd omkeerbaar boek waarin Georges de maki en Alice het vosje op een leuke manier leren zichzelf en anderen te aanvaarden zoals ze zijn.

Bébé Albert
Panneau d'éveil

Activiteitenpaneel

Een leuke bekleding die gemakkelijk bevestigd kan worden in de babybox. In het gezelschap van Albert de olifant beleeft baby geen enkel saai moment.

Bebe Anaïs
Tapis d'éveil

Georges Speelnestje

Een leuke, kleurrijke speelmat met George, het guitige aapje dat allerlei spelletjes voor baby in petto heeft. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen en meenemen, zodat baby altijd en overal kan spelen.

Bebe Anaïs
Jeu de société Mystery Crok

Mystery crok

Een spannend, interactief spel dat het denkvermogen van kindjes ontwikkelt en hen leert mooi samen te spelen en rekening te houden met bepaalde regels.

Bebe Anaïs
Jeu de société Jungle Race

Jungle race

Een magisch, levensgroot gezelschapsspel waarin de kindjes zelf een rol spelen. Dit veelzijdige en interactieve spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden, door groot en klein.

Bebe Anaïs
Livre de bain

Alice Splash, het magische badboekje

Badtijd wordt een magische belevenis in het gezelschap van Alice, het guitige vosje dat zich verstopt in dit badboekje. Dompel het boekje in water van 32°C of meer en daar verschijnen de vrolijke avonturen van Alice, tot grote verbazing en dolle pret van baby!