Newsletter

Een passie voor Lilliputiens, nieuwsgierig of op zoek naar het ideale speelgoed, wij delen 4 – 5 keer per jaar onze nieuwigheden, onze favorietjes , onze tips en onze evenementen met jou.

feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration feuille Decoration

Lente - zomer collectie 2018

Het is feest in de jungle !

Nieuwsgierige kindjes die dol zijn op creatieve, stimulerende spelletjes worden deze lente extra verwend bij Lilliputiens! Georges de maki, Jack de leeuw en Anaïs de flamingo vieren de komst van Marius de neushoorn met een groot feest. Spelen, ontdekken, verkennen, uitproberen, verzinnen… er valt zoveel te beleven met deze originele vriendjes.

1Spelen, verkennen, zintuigen prikkelen in alle zachtheid.

Marius & Alice
Marius & Alice
Op ontdekking: Marius en Alice activiteitenknuffels.

Marius en Alice stimuleren de zintuigen van de kleintjes via diverse spelletjes. Leuke geluiden en texturen verkennen, kiekeboe doen in het spiegeltje, de fijne motoriek oefenen,... het kan allemaal. En wanneer de oogjes dichtvallen worden Marius en Alice de zachtste knuffel van de wereld.

Meer weten...
Anais
Anais
Voor verkennende handjes: Anaïs, grijprammelaar.

Anais de flamingo stimuleert de fijne motoriek en de zintuigen van baby’s met allerlei leuke activiteiten.

Meer weten...
Jack & Nicolas
Jack & Nicolas
Voor kleine avonturiers: Jack en Nicolas ontdekkingsknuffels.

Een leerrijk speeltje dat de fijne motoriek stimuleert en jonge hersentjes aan het werk zet. Hij verrast je kindje met inlegvormen in z’n mond en buik, die het leert herkennen en weer netjes op hun plaats zet. De leuke geluiden en texturen prikkelen zijn zintuigen, het spiegeltje in de mond nodigt uit tot fijne spelletjes en de bijtring rond de poot is ideaal om nieuwe tandjes uit te testen. Tevens een ideale aanzet voor verhaaltjes!

Meer weten...

2Stap per stap word ik groot.

Marius
Marius
Voor de eerste stapjes: Marius trekknuffel neushoorn.

Marius de neushoorn begeleidt je kindje tijdens z’n eerste stappen. Hij zorgt ervoor dat het meer vertrouwen krijgt in het eigen kunnen en maakt stappen veel minder eng! Marius laat z’n belletje rinkelen en schudt met z’n hoofd van plezier. En wanneer hij toe is aan een wasbeurt kunnen z’n houten wieltjes gemakkelijk verwijderd worden.

Meer weten...
alice
alice
Net zoals de groten: Alice vieruurtjesset.

Alice het vosje nodigt kindjes uit tot een leuk rollenspel rond het thema van het vieruurtje. Met het kannetje, de bordjes, kopjes en gebakjes kunnen ze hun gasten lekker verwennen. Dit setje stimuleert de sociale vaardigheden van je kleintje en laat het toe om allerlei interacties uit te proberen.

Meer weten...

3Tedere momenten samen voor ouder en kind.

César
César
César dagplaat "Ik vertel mijn dag".

Ideaal voor het avondritueel, helpt Cesars’ dagplaat je kindje om de vele indrukken van een voorbije dag te verwerken of die van een toekomstige dag voor te bereiden. Samen met mama of papa wordt de dag gestructureerd aan de hand van uit te kiezen of zelfs gepersonaliseerde kaartjes en krijgt het kindje vat op de gebeurtenissen. Het herkent patronen, ontdekt troostende rituelen en voelt zich gesterkt om alweer nieuwe avonturen te beleven.

Meer weten...
Livre
Livre
Receptenboek, mijn eerste aperitiefhapjes

Little Chef nodigt kinderen vanaf 4 jaar uit om in het gezelschap van een volwassene originele, geliefde aperitiefhapjes te bereiden. Dankzij de overzichtelijke presentatie en de duidelijke pictogrammen worden 12 lekkere receptjes omgezet in verbluffende hapjes. 12 Lilliputiensvriendjes beschrijven hun lievelingsgerechtje zodat jonge Chefs deze perfect kunnen bereiden. Spelenderwijs leren en daarna lekker genieten met vriendjes of familie, de pret kan niet op!

Meer weten...

4Badtijd !

Balles
Balles
Voor de eerste badjes: 3 badballen.

3 badballetjes van neopreen worden met zuignapjes bevestigd in het bad en dansen op het water, vlak voor baby. En blijven zo steeds binnen zijn handbereik.

Meer weten...
Anatole
Anatole
Voor nieuwsgierige kindjes: Anatole badpaneel.

Anatole de krokodil is gemaakt van hygiënisch neopreen en wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand om kindjes te laten wennen aan water. 6 visjes worden uit het water gevist en passen in de zakjes op z’n rug. Zo oefent je kindje z’n fijne motoriek, leert het kleuren herkennen en zelfs al een beetje tellen terwijl het gewassen wordt.

Meer weten...
Nicolas
Nicolas
Voor kleine sportievelingen: Nicolas badbasketset.

Nicolas de wolf maakt de badtijd van kleintjes extra plezierig en leerrijk. Hij wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand en je kindje mag 3 biggetjes uit het water vissen en in z’n mond gooien. Dat stimuleert z’n fijne motoriek en verbetert de coördinatie tussen ogen en handjes. Wennen aan het water gaat vanzelf met dit leuke spelletje met z’n eindeloze variatiemogelijkheden.

Meer weten...